Flisearbejde nær Kolding og Esbjerg

Skal du have lavet flisearbejde i Esbjerg, Kolding eller omegn?

Så er Gram Murerforretning i Esbjerg, Kolding og omegn dit foretrukne valg af murerfirma. Vi har speciale i flisearbejde, og fokuserer altid på at levere et flot resultat, der lever op til både ønsker, behov og budget. Vi har siden 2003 udført et væld af fliseopgaver for både private og erhverv, og er ligeledes behjælpelige med at vejlede i valg af fliser hvis du er i tvivl om dette. Gram Murerforretning samarbejder med en række leverandører og kan derfor også være behjælpelige ved indkøb.

Gram Murerforretning er medlem af Byg Garanti, derfor kan du sikre dig, at vi altid udfører arbejdet i høj kvalitet.

Vi laver bl.a. fliseopgaver i følgende rum:

  • Badeværelse
  • Køkken
  • Entré mv.

Reparation af eksisterende fliser

Er dine eksisterende fliser gået i stykker, udfører vi også reparationer af disse. Det er vigtigt at det nye flisearbejde stemmer overens med det nuværende, hvilket kræver dygtighed og erfaring – det er her vi kommer ind i billedet.

Skal du have lavet flisearbejde i forbindelse med nybyggeri eller en renovering, klarer vi det snildt.

Kontakt os og få et tilbud på flisearbejde

Er du på udkig efter en murer nær Kolding og Esbjerg? Så er du velkommen til at kontakte os, ved at ringe på telefon 20 94 72 11 og få et uforpligtende tilbud på dit flisearbejde. Du er også velkommen til at sende os en mail på soren@grammurer.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os