Ring til os på:

Flisearbejde

Beskrivelse: 

Skal du have lavet flisearbejde i Esbjerg, Kolding eller omegn?

Så er Gram Murerforretning i Esbjerg, Kolding og omegn dit foretrukne valg af murerfirma. Vi har speciale i flisearbejde, og fokuserer altid på at levere et flot resultat, der lever op til både ønsker, behov og budget. Vi har siden 2003 udført et væld af fliseopgaver for både private og erhverv, og er ligeledes behjælpelige med at vejlede i valg af fliser hvis du er i tvivl om dette. Vi samarbejder med en række leverandører og kan derfor også være behjælpelige ved indkøb. Vi laver bl.a. fliseopgaver i følgende rum:

  • Badeværelse
  • Køkken
  • Entré mv.

Ønsker du mere info om ovenstående eller et uforpligtende tilbud på dit flisearbejde, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe på telefon 20 94 72 11.

Reparation af eksisterende fliser

Er dine eksisterende fliser gået i stykker, udfører vi også reparationer af disse. Det er vigtigt at det nye flisearbejde stemmer overens med det nuværende, hvilket kræver dygtighed og erfaring – det er her vi kommer ind i billedet. Ring på telefon 20 94 72 11 eller udfyld kontaktformularen for et uforpligtende tilbud på dit flisearbejde.

 

Gram Murerforretning Logo

Gram Murerforretning
Råstedhøjvej 9 - 6510 Gram

Telefon: 20 94 72 11
soren@grammurer.dk


Byg Garanti logo